menubalk word geladen...

 :: meeneemheftrucks / kinglifter

Palfinger meeneemheftrucks!
De in 1932 opgerichte onderneming telt al jaren mee als één van de marktleiders bij de producenten van hydraulische laad- en losmiddelen. De multinational met het hoofdkantoor in Salzburg heeft naast diverse productievestigingen in Europa ook eigen productievestigingen in Azië en Amerika.
Het zoeken naar „een betere oplossing“ heeft bij PALFINGER zowel traditie als toekomst. Tal van patenten en innovaties kenmerken de bijna 80-jarige geschiedenis van PALFINGER die zich op dit moment bezig houdt met de ontwikkeling en fabricage van een zeer divers productprogramma. Denk hierbij aan onder andere autolaadkranen, hout- en schrootkranen, containersystemen, autolaadkleppen en meeneemheftrucks. Kijk voor een totaaloverzicht op de website www.palfinger.com

Palfinger Nederland
Sinds 1994 is Palfinger Nederland, gevestigd in Zoeterwoude,  importeur voor de diverse Palfinger producten. Palfinger Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop in Nederland voor Palfinger autolaadkranen, Guima-Palfinger containersystemen (haakarm- en portaalarmsystemen), Epsilon hout- en schrootkranen en Crayler meeneemheftrucks. Verkoop vindt deels plaats middels ons dealernetwerk en deels direct vanuit Zoeterwoude. Voor de service wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid servicenetwerk.
Voor meer informatie over onze producten en diensten verwijzen wij u graag naar de website, www.palfingernederland.nl

Productprogramma:
Het productprogramma voor de meeneemheftrucks bestaat op dit moment uit 3 verschillende uitvoeringen;

Meer info en modellen overzicht op:

www.palfingernederland.nl

 

Brochure Palfinger >>>


 twitter  
© www.kooi-aap.nl